Petak, Siječanj 19, 2018

POU

jezici 2018_Medium

POU

jezici u_turizmu_2018_Large

Grad Gospić

Odluka o dodjeli financijskih sredstava organizacijama civilnog društva temeljem Javnog poziva Grada Gospića za institucionalnu podršku udrugama u 2018. godini

Na temelju članka 29. Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge ("Narodne novine", broj 26/15), članka 26. Pravilnika o financiranju javnih potreba Grada Gospića ("Službeni vjesnik Grada Gospića" broj 01/16, 04/16) i članka 49. Statuta Grada Gospića ("Službeni vjesnik Grada Gospića" broj 7/09, 5/10, 7/10, 1/12, 2/13, 3/13 - p.t., 7/15), Gradonačelnik Grada Gospića 18. prosinca 2017. godine donio je Odluku o dodjeli financijskih sredstava organizacijama civilnog društva iz proračuna Grada Gospića u 2018. godini temeljem Javnog poziva Grada Gospića za institucionalnu podršku udrugama u 2018. godini.

 

Obavijest umirovljenicima o dodjeli Božićnice

Obraćamo se svim umirovljenicima koji prema Odluci o dodjeli jednokratne pomoći ostvaruju pravo na Božićnicu, odnosno onima čija visina mirovine ne prelazi 1500 kn.

Gradonačelnik Karlo Starčević organizirao je kućnu posjetu za sve umirovljenike koji su nemoćni, te ne mogu doći po svoju Božićnicu.

Molimo vas da nazovete na broj telefona 053/572-025 te ostavite svoje podatke ime i prezime, broj telefona i adresu kako bismo vam mogli donijeti Božićnicu na vašu adresu.

   

JAVNI NATJEČAJ - PRODAJA NEKRETNINE

Natječaj  je objavljen dana 17.12.2017. godine u Regionalnom izdanju Večernjeg lista.

PREUZMITE DOKUMENT

   

JAVNI POZIV ZA DODJELU BOŽIĆNICA NEZAPOSLENIMA I UMIROVLJENICIMA S PODRUČJA GRADA GOSPIĆA

B O Ž I Ć N I C A 2017.

JAVNI POZIV ZA DODJELU BOŽIĆNICA
NEZAPOSLENIMA I UMIROVLJENICIMA S PODRUČJA GRADA GOSPIĆA

Prigodom blagdana Božića, nezaposlenima i umirovljenicima koji imaju prebivalište najmanje 6 mjeseci na području grada Gospića, Grad dodjeljuje jednokratnu novčanu pomoć – božićnicu prema sljedećim kategorijama:

  1. UMIROVLJENICIMA čija mirovina ne prelazi 1.500,00 kuna, - 200,00 kuna
  2. NEZAPOSLENIMA koji su se na dan 1. 12. 2017. godine nalazili u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i još uvijek se nalaze u evidenciji,- 300,00 kuna
  3. NEZAPOSLENIMA koji se nalaze u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a ostali su bez zaposlenja u razdoblju od 1. 12. 2017. godine do dana isplate -300,00 kuna

Opširnije: JAVNI POZIV ZA DODJELU BOŽIĆNICA NEZAPOSLENIMA I UMIROVLJENICIMA S PODRUČJA GRADA GOSPIĆA

   

Gradonačelnik grada Gospića darivao je Ivu Rukavinu

DSCN0952 SmallPovodom nadolazećih Božićnih i Novogodišnjih blagdana, gradonačelnik grada Gospića gospodin Karlo Starčević darivao je Ivu Rukavinu koja je dijete do 15. godine starosti i koja ima status djeteta smrtno stradalog hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata sa područja grada Gospića.

S obzirom da je Iva na školovanju u Otočcu, dar  je preuzela njena majka Ivana Rukavina koja se ujedno i zahvalila u Ivino ime, a Gradonačelnik je Ivi zaželio uspješno školovanje te sretne i blagoslovljene blagdane.

   

Obilježen Mjesec borbe protiv ovisnosti

IMG 2973

U razdoblju od 15. studenog do 15. prosinca obilježavamo Mjesec borbe protiv ovisnosti.

Grad Gospić i Ličko-senjska županija su u suradnji sa Policijskom upravom Ličko-senjskom, Društvom Crvenog križa Ličko-senjske županije, Centrom za socijalnu skrb Gospić, Gradskim društvom Crvenog križa Gospić i Zavodom za javno zdravstvo Ličko-senjske županije, dana 08. prosinca 2017. godine obilježili Mjesec borbe protiv ovisnosti dijelećipromidžbene materijale.

Opširnije: Obilježen Mjesec borbe protiv ovisnosti

   

Stranica 3 od 104

pjp
zsgg
potpore

prostorni-plan-gospicupu-1
strategija
Program-ukupnog-razvoja-gradafinancijsko upravljanje
plan-gospodarenja-otpadomstudija reciklaze
n o_otpad
snjesko
energetski odrzivi razvitakzona-poslovnih-namjenazimska sluzba
vijece za prevenciju
POS-Gospic
grad-gospic-prijatelj-djece
gospicka-garda-vukovispomen soba
komunalna-naknadaplan-grada-gospicalpe

Vremenska prognoza

Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting