Utorak, Travanj 24, 2018

Grad Gospić

Odbojkaški kamp

crovolley

Više o kampu na:-CroVolley kamp

 

Prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima

Postupak prethodnog savjetovanja sa zainteresiranim gospodarskim subjektima za izvođenje radova "Pojačano održavanje dijela nerazvrstane ceste GS-0204 u naselju Barlete".

Dana 30. ožujka 2018. godine pokrenut je postupak prethodnog savjetovanja sa zainteresiranim gospodarskim subjektima za izvođenjem radova "Pojačano održavanje dijela nerazvrstane ceste GS-0204 u naselju Barlete".

Više na linku:

LINK

   

Javni pozivi za 2018. godinu

Grad Gospić, u skladu s Uredbom Vlade Republike Hrvatske o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge, nakon usvajanja proračuna Grada Gospića od strane Gradskog vijeća te donošenja Izmjene Godišnjeg plana raspisivanja javnih poziva Grada Gospića za sufinanciranje programa, projekata i manifestacija koje provode udruge za 2018. godinu,

Opširnije: Javni pozivi za 2018. godinu

   

Nove ideje i planovi za Memorijalni centar Nikola Tesla u Smiljanu

U uredu gradonačelnika održan je radni sastanak gradonačelnika Karla Starčevića i suradnika s autoricom i kustosicom izložbe „ Nikola Tesla- Mind from the future“ gđom Helenom Bulaja Madunić i talijanskim kustosima vezano za nastavak suradnje u realizaciji velikog projekta Tesla- digitalni park gradova koji bi povezao Gospić sa svim gradovima svijeta. Ovom prigodom autorica izložbe i njeni kolege kustosi predstavili su svoje vizije i ideje koje bi željeli provesti u MC Nikola Tesla u Smiljanu. Razgovaralo se o obnovi postava u memorijalnom centru kao i o razvoju inovacijskog centra. Gradonačelnik je istaknuo kako su daljnji planovi Grada digitaliziranje kompletne izložbe, proširenje prostornog dijela, kao i izgradnja inovacijskog centra i kongresne dvorane koja bi bila namijenjena održavanju kongresa usmjerenih na Teslinu viziju svijeta.

DSCN1165

   

IZMJENE GODIŠNJEG PLANA RASPISIVANJA JAVNIH POZIVA GRADA GOSPIĆA ZA SUFINANCIRANJE PROGRAMA, PROJEKATA I MANIFESTACIJA KOJE PROVODE UDRUGE ZA 2018. GODINU

Na temelju članka 49. Statuta Grada Gospića („Službeni vjesnik Grada Gospića“ br. 7/09, 5/10, 7/10, 1/12, 2/13, 3/13 – p.t., 7/15, 1/18), a sukladno odredbama Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge (Narodne novine, broj 26/15) Gradonačelnik Grada Gospića dana 27. ožujka 2018. godine donosi Izmjene godišnjeg plana raspisivanja javnih poziva Grada Gospića za sufinanciranje programa, projekata i manifestacija koje provode udruge za 2018. godinu.

   

Gradonačelnik uručio donaciju učeniku OŠ dr. Franje Tuđmana Lički Osik

U sklopu provođenja Programa u svrhu izjednačavanja mogućnosti za osobe s invaliditetom Grad Gospić financirao je kupnju specijalne ortopedske stolice za učenika prvog razreda s teškoćama u razvoju OŠ dr. Franje Tuđmana Lički Osik.Ovu vrijednu donaciju uručio je gradonačelnik Grada Gospića Karlo Starčević naglasivši pritom kako će Grad Gospić i dalje skrbiti o osobama s invaliditetom i teškoćama u razvoju, posebice o najmlađima te im na taj način omogućiti što bolju integraciju u zajednicu.

DSCN1156DSCN1158

   

Stranica 4 od 118

pjp
zsgg
potpore

prostorni-plan-gospicupu-1
strategija
Program-ukupnog-razvoja-gradafinancijsko upravljanje
plan-gospodarenja-otpadomstudija reciklaze
n o_otpad
snjesko
energetski odrzivi razvitakzona-poslovnih-namjenazimska sluzba
vijece za prevenciju
POS-Gospic
grad-gospic-prijatelj-djece
gospicka-garda-vukovispomen soba
komunalna-naknadaplan-grada-gospicalpe

Vremenska prognoza

Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting