Ponedjeljak, Lipanj 25, 2018

Banner

Grad Gospić

Drugi ponovljeni JAVNI NATJEČAJ za prodaju rabljenih službenih vozila u vlasništvu Grada Gospića

Na temelju Zaključka o prodaji rabljenih službenih vozila u vlasništvu Grada Gospića, Klasa: 406-09/15-01/01, Urbroj:2125/01-02-15-05, od 16.04.2015.god.,  objavljuje se drugi ponovljeni

JAVNI NATJEČAJ
za prodaju rabljenih  službenih vozila u vlasništvu Grada Gospića

I PREDMET PRODAJE- 1 rabljeno službeno vozilo

  1. Vrsta vozila : osobni automobili

Marka vozila : Škoda
Tip vozila: Octavia     
Model vozila: 1,9 TDI
Boja vozila: plava s efektom
Broj šasije: TMBBP41U732759671
Oblik karoserije: zatvoreni , 5 sjedala
Godina proizvodnje: 2003.
Vrsta motora:  Diesel-Euro III
Snaga motora : 81 kw
Cijena: 34.020,90 kuna
Početna prodajna cijena: 22.113,59 kuna (cijena umanjena za 35%)
Registriran do: nije registriran i nije u voznom stanju
Prijeđeni km: 381650

Opširnije: Drugi ponovljeni JAVNI NATJEČAJ za prodaju rabljenih službenih vozila u vlasništvu Grada Gospića

 

Poziv na prezentaciju projekta

SOLIS j.d.o.o. Koprivnica
u suradnji s
LIČKO-SENJSKOM ŽUPANIJOM

Poziva Vas na prezentaciju projekta:

„PROIZVODNJA OVČJEG MESA
U KOOPERACIJI S TVRTKOM SOLIS j.d.o.o. “

ovce

koja će se održati u Gospiću
u dvorani Kulturno-informativnog centra, Budačka ul. 12,
dana 11. lipnja 2015. godine (četvrtak) u 10,00 sati

Projekt predviđa uključivanje većeg broja obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva u proizvodnju ovčjeg mesa za koju partner – tvrtka Solis j.d.o.o. osigurava sva potrebna početna ulaganja.
Projekt će predstaviti g. Cem Ustundag - voditelj projekta, g. Slobodan Fruk, dr.vet.med. – viši veterinarski inspektor, g. Ranko Dobrinić – financijski stručnjak i g. Boris Vrtiprah – financijski stručnjak.

Prezentaciji će nazočiti i predstavnik Ministarstva poljoprivrede.

SOLIS j.d.o.o.

   

POZIV - javna priznanja Grada Gospića

REPUBLIKA HRVATSKA
LIČKO-SENJSKA ŽUPANIJA
GRAD GOSPIĆ

Povjerenstvo za utvrđivanje prijedloga za dodjelu javnih priznanja Grada Gospića

o b j a v lj u j e

P O Z I V

za dostavu prijedloga za dodjelu javnih priznanja Grada Gospića

 I

Povjerenstvo za utvrđivanje prijedloga za dodjelu javih priznanja Grada Gospića pokreće postupak za dostavu prijedloga za dodjelu javnih priznanja, koja se dodjeljuju u povodu obilježavanja Dana Grada Gospića, 22. srpnja – Svete Marije Magdalene i to za slijedeća priznanja:

 „ POČASNI GRAĐANIN GRADA GOSPIĆA “

„ NAGRADA GRADA GOSPIĆA “

„ PRIZNANJE GRADA GOSPIĆA “

više...

   

Neslužbeni rezultati Izbora za vijeća mjesnih odbora na području Grada Gospića

Klasa: 026-01/15-01/112
Ur. broj: 2125/01-01-15-01
Gospić, 01. lipnja 2015. godine

Na temelju čl. 32. i 51. Odluke o izboru članova vijeća mjesnih odbora na području Grada Gospića ("Službeni vjesnik Grada Gospića" 2/15), Gradsko izborno povjerenstvo Grada Gospića na internetskim stranicama Grada i oglasnim pločama mjesnih odbora za čija su Vijeća izbori provedeni dana o1. lipnja 2015. objavljuje neslužbene rezultate glasovanja.

1.  ALEKSINICA
2.  BARLETE
3.  BILAJ
4.  BRUŠANE
5.  BUDAK
6.  BUŽIM
7.  DEBELO BRDO
8.  DONJE PAZARIŠTE
9.  GOSPIĆ
10.  KALINOVAČA
11.  KANIŽA
12.  KLANAC
13.  LIČKI NOVI
14.  LIČKI OSIK
15.  LIČKI RIBNIK
16.  MEDAK
17.  MOGORIĆ
18.  MUŠALUK
19.  PODOŠTRA
20.  SMILJAN
21.  ŠIROKA KULA
22.  TRNOVAC
23.  VELIKI ŽITNIK
24.  VREBAC
25.  ŽABICA

Predsjednica
 Gradskog izbornog povjerenstva
 Vedrana Kufrin, dipl.iur., v.r.

   

Amatersko kazalište nastupilo na 55. Festivalu hrvatskih kazališnih amatera

16. i 17. svibnja 2015. godine Amatersko kazalište Pučkog otvorenog učilišta d r.Ante Starčević Gospić, nastupilo je na 55. Festivalu hrvatskih kazališnih amatera u Vodicama s predstavom Klupko Pere Budaka. Nastupom na selekciji u ožujku, ova je vrijedna družina izborila pravo sudjelovanja na Festivalu. Od ukupno 180 prijavljenih amaterskih kazališta na Festival je upućeno svega 20 najboljih među kojima je i gospićko kazalište.

 

- S obzirom na činjenicu da je AK Gospić osnovano prije svega dvije godine, nastup na 55.FHKA je veliki uspjeh. Važno je napomenuti da su nastup na Festivalu izborila kazališta s dugogodišnjom tradicijom , a u arhivi sudionika sva su kazališta s najmanje petogodišnjim iskustvom i kontinuiranim izvedbama.  Biti dio takve jedne priče je izvrsno , vrlo poticajno, sadržajno obogaćeno, a ono što me posebno uveseljava kao voditeljicu jest i nominacija za sporednu mušku ulogu našega Krešimira Tomljenovića kao Josine. Nadalje ističem pohvale za izvrsnu produkciju, detaljiziranu scenografiju, uigranost, dinamiku, ali ono što je još vrlo važno – predstavili smo se kao kazališni ansambl što je cijeloj priči dalo još jednu zanimljivu i vrijednu notu. Kraj predstave su oplemenili članovi Tamburaškog sastava Pučkog učilišta. Vrlo sam ponosna na sve ljude u kazalištu bili oni glumci, tehnika, šaptači. Ovo je jedan izvrstan tim koji smjelo kroči dalje. – riječi su voditeljice kazališta Anele Serdar Pašalić.

 

   

Počinje izgradnja treće stambene zgrade iz programa POS-a u Gospiću

pos 2

Gradonačelnik Petar Krmpotić ispred Grada Gospića i direktor Slavko Čukelj ispred  APN-a potpisali su u Gospiću povelju za polaganje kamena temeljca i Ugovor o obvezama za izgradnju višestambene građevine iz programa POS-a , sa 30 stambenih jedinica .

 Govoreći o novom objektu gradonačelnik Krmpotić nije dvojio kako će treća zgrada iz programa  POS-a imati višestruki značaj. Na ovaj način činimo napore da bi se zaustavio trend odlaska mladih ljudi iz Gospića. Do današnjeg čina izvršeni su svi redovni koraci u cijeloj proceduri pa se direktoru APN-a g. Slavku Čukelju i njegovoj zamjenici gđi. Ljerki Hodak zahvaljujem na profesionalnom i vrlo kooperativnom odnosu. Mi smo za novi objekt osigurali zemljište i kompletnu infrastrukturu. Zbog viših tehničkih standarda Grad je dodatno investirao 1,4 milijuna kuna kako bi cijena stanova bila prihvatljivija krajnjim korisnicima, što će s vremenom vratiti kroz otplatu kredita. Zgrada je već u potpunosti prodana, a gradit će je GP „Nexe gradnja“, rekao je između ostaloga gradonačelnik Krmpotić.

 Direktor APN-a Slavko Čukelj istaknuo je kako su današnjem činu prethodile sve zakonske radnje, od projektiranja, preko sustava Javne nabave.
Prije svega moram pohvaliti  Grad  Gospić na ekspeditivnosti i vrlo ozbiljnom pristupu poslu stanogradnje u svim njegovim segmentima. Cijena četvornog metra stana iznosit će 865,54 eura, dok će cijela zgrada stajati oko 12 milijuna kuna. Pri tome poticajna sredstva države iznose 2,8 milijuna kuna, pa su stanovi iz sustava POS-a i dalje najpovoljniji način kupnje stana, s najmanje 20 tisuća eura uštede u odnosu na klasične kreditne linije. Zgrada bi trebala biti završena za 420 dana, odnosno za 14 mjeseci, rekao je direktor APN-a Slavko Čukelj.

pos 1 pos 3 pos 4 pos 5

Nakon potpisivanja povelje i ugovora o izgradnji stambene zgrade  u Pazariškoj ulici upriličena je svečanost polaganja kamena temeljca kojega je položila ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak -Taritaš.

Ministrica Mrak Taritaš istaknula je kako je Grad Gospić odličan primjer kvalitetne suradnje državne i lokalne razine. Država i Grad Gospić zajedničkim projektom omogućuju građanima stjecanje nekretnine za 865 eura po kvadratu, uz kamatu od 3%. Veselim se ovom projektu. Svima nama želim ljeto bez kiše, zbog ove gradnje i zbog Slavonije. Želim i vama Ličanima blagu zimu da bi radovi na novoj zgradi tekli što bolje, kazala je ministrica i simboličnim polaganjem kamena temeljca označila početak radova na novoj zgradi iz sustava POS-a u Gospiću.

Na polaganju kamena temeljca nazočni su bili saborski zastupnik dr. Darko Milinović, župan Milan Kolić,  te budući stanari.

   

Stranica 82 od 125

pjp
zsgg
potpore

prostorni-plan-gospicupu-1
strategija
Program-ukupnog-razvoja-gradafinancijsko upravljanje
plan-gospodarenja-otpadomstudija reciklaze
n o_otpad
snjesko
energetski odrzivi razvitakzona-poslovnih-namjenazimska sluzba
vijece za prevenciju
POS-Gospic
grad-gospic-prijatelj-djece
gospicka-garda-vukovispomen soba
komunalna-naknadaplan-grada-gospicalpe

Vremenska prognoza

Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting