Utorak, Travanj 24, 2018

Grad Gospić

Hrvatskim poduzetnicima u 2015. godini dostupno 730 milijuna eura

biz1

GOSPIĆ, 20. siječnja 2015. - u Kulturno informativnom centru Gospić, Ministarstvo poduzetništva i obrta predstavilo je natječaje za sredstva iz EU fondova za poduzetnike u 2015. godini. Predstavljanje je održano u sklopu regionalne informativne kampanje projekta „Poboljšavanje informiranosti hrvatske poslovne zajednice - BIZimpact II“

biz2

Otvarajući konferenciju Ivan Biljan, zamjenik gradonačelnika Grada Gospića, naglasio je kako Grad Gospić kao partner sudjeluje u svim projektima ministarstava i na taj se način borimo za otvaranje svakog novog radnog mjesta. Pozvao je sve poduzetnike da se aktivno uključe u korištenje EU sredstava te ukazao kako im gradske službe na tom putu stoje na raspolaganju.

Predstavljajući natječaje za EU sredstva, Barbara Klemar iz Uprave za EU projekte pri ministra poduzetništva i obrta je izjavila: „Hrvatskim poduzetnicima u 2015. godini dostupno je ukupno 730 milijuna eura od čega već u prvoj polovici godine 500 milijuna eura. Sredstva su dostupna za izgradnju i opremanje novih proizvodnih kapaciteta, savjetovanje, sudjelovanje na sajmovima i usavršavanje. Prvi natječaji se očekuju do kraja veljače i bit će otvoreni do iskorištenosti sredstava“.

Pozvala je također poduzetnike da se uključe u javnu raspravu o prijedlogu natječaja, koja je otvorena do 22. siječnja i na taj način utječu na  njegovu konačnu verziju.  

više...

 

Pretplata za "Službeni vjesnik Grada Gospića" za 2015. godinu

Poštovani pretplatnici, pozivamo Vas da obnovite pretplatu na „Službeni vjesnik Grada Gospića“ za 2015. godinu. Cijena godišnje pretplate za „Službeni vjesnik Grada Gospića“ iznosi 150,00 kn, a istu molimo da izvršite najkasnije do 15. veljače 2015. godine.
Pretplatu možete izvršiti na IBAN Proračuna Grada Gospića broj: HR4323900011813000004 model 68 poziv na broj: 7706 – OIB PRETPLATNIKA, kod Hrvatske poštanske banke d.d. s naznakom „pretplata na Službeni vjesnik Grada Gospića“. 

NARUDŽBENICA

Popunjenu i ovjerenu narudžbenicu vratiti na adresu:
GRAD GOSPIĆ, Tajništvo, Budačka 55, 53 000 Gospić, fax. br:053/574177 ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Klasa: 032-05/15-01/01
Urbroj: 2125/01-05-15-01


   

Poziv na predstavljanje natječaja za sredstva iz EU fondova za poduzetnike

BIZimpact

Grad Gospić te Ministarstvo poduzetništva i obrta pozivaju vas na predstavljanje natječaja za sredstva iz EU fondova za poduzetnike u 2015. godini. Prezentacija se održava kao dio regionalne informativne kampanje projekta „Poboljšavanje informiranosti hrvatske poslovne zajednice - BIZimpact II“.

Prezentacija će se održati 20. siječnja (utorak) 2015. godine s početkom u 11 sati
u Kulturno informativnom centru, Budačka 12, Gospić.

 U sklopu prezentacije, pomoćnica ministra poduzetništva i obrta Dijana Bezjak predstavit će natječaje za sredstva iz EU fondova koja su dostupna poduzetnicima u 2015. godini, dok će stručnjaci projekta BIZimpact Marko Šilinger i Hrvoje Renka predstaviti mini vodiče za poduzetnike te elektroničke aplikacije za savjetovanje s poduzetnicima putem kojih poduzetnici mogu sudjelovati u proces izrade novih ili izmjena postojećih zakona i propisa te iznositi svoje stavove kroz istraživanja. 

više...

   

Odigrano finale Zimske košarkaške lige 2014.

zimska liga_2014_6

U Gradskoj športskoj dvorani u Gospiću odigrano je finale Zimske košarkaške lige 2014. u organizaciji Gospićkog športskog saveza i MKK „Gospić“ gdje je nastupilo ukupno 9 ekipa.

Ovogodišnji pobjednik Zimske košarkaške lige je ekipa „Drink team“, dok je 2. mjesto pripalo ekipi „CB  Miro“, a 3. mjesto ekipi „Autopraonica Most“.

Nagrade pobjedničkim ekipama uručila je zamjenica gradonačelnika gđa Marta Grgurić

zimska liga_2014_4 zimska liga_2014_1 zimska liga_2014_2 zimska liga_2014_3 zimska liga_2014_5

   

Gradonačelnik ugostio kadete NK „Gospić 91.“

kadeti 3

Gradonačelnik Petar Krmpotić sa svojim zamjenicima Martom Grgurić i Ivanom Biljanom upriličio je prijam za kadete NK „Gospić 91.“, osvajače Županijskog KUP-a za kadete 2014. godine.  

Na samom početku uputio je riječi dobrodošlice treneru kadeta NK „Gospić 91.“ Elvisu Asiću, tajniku kluba Milanu Devčiću, svim igračima kluba kao i nogometašici Petri Pezelj, bivšoj igračici kluba, a sada igračici prvoligaškog kluba „Agram“.

Pohvalivši njihove dosadašnje rezultate, gradonačelnik je  istaknuo važnost sporta za mlade u odrastanju, stjecanju pozitivnih navika i cjelokupnom kvalitetnijem sazrijevanju. Čestitao im je na ostvarenom uspjehu  kazavši kako od Grada Gospića mogu računati  na podršku i neophodnu financijsku pomoć u skladu s mogućnostima i raspoloživim sredstvima Grada.

U ime kluba nazočnima se obratio tajnik kluba Milan Devčić zahvalivši gradonačelniku što je prepoznao uspjeh igrača NK  „Gospić 91.“,  kao i na pomoći i podršci koju im je Grad Gospić do sada pružao. Također je pohvalio izraziti trud igrača koji marljivo treniraju i ulažu svoje vrijeme, energiju  i talent u ovaj sport.

Na kraju prijama gradonačelnik je igračima uručio prigodne poklone i zaželio im puno uspjeha i dobrih rezultata u nadolazećim  utakmicama kao i sve najbolje njima i njihovim obiteljima u nadolazećoj 2015. godini. 

kadeti 1 kadeti 2

   

cestitka bozic

U ime Gradskog vijeća Grada Gospića, Gradske uprave kao i u svoje osobno
ime svim građanima, prijateljima i poslovnim suradnicima želim
čestit i blagoslovljen Božić uz obilje zdravlja, sreće i uspjeha u Novoj 2015. godini.

 Gradonačelnik
Grada Gospića
Petar Krmpotić, dipl.politolog

   

Stranica 82 od 118

pjp
zsgg
potpore

prostorni-plan-gospicupu-1
strategija
Program-ukupnog-razvoja-gradafinancijsko upravljanje
plan-gospodarenja-otpadomstudija reciklaze
n o_otpad
snjesko
energetski odrzivi razvitakzona-poslovnih-namjenazimska sluzba
vijece za prevenciju
POS-Gospic
grad-gospic-prijatelj-djece
gospicka-garda-vukovispomen soba
komunalna-naknadaplan-grada-gospicalpe

Vremenska prognoza

Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting