Nedjelja, Rujan 24, 2017

Program javnih potreba Grada Gospića

 


 

2017. godina

 Dokumenti:


Javni pozivi za 2017. godinu:

 2016. godina

Dokumenti:


Javni pozivi:

 


RADIONICE:

  • Pozivamo sve zainteresirane udruge na radionicu vezanu za Javni poziv Grada Gospića za prijavu programa, projekata i manifestacija u području branitelja i stradalnika

Radionica će se održati 12. veljače 2016. godine s početkom u 13,00 sati u konferencijskoj dvorani Kulturno informativnog centra Gospić, Budačka 12

  • Pozivamo sve zainteresirane udruge na radionicu vezanu za Javni poziv Grada Gospića za prijavu na:

- Javni poziv za sufinanciranje programa, projekata i manifestacija udruga u području kulture

- Javni poziv za sufinanciranje programa, projekata i manifestacija udruga u području turizma, zaštite okoliša i održivog razvoja

- Javni poziv za prijavu programa u području javnih potreba u tehničkoj kulturi Grada Gospića

Radionica će se održati 11. veljače 2016. godine s početkom u 13,00 sati u konferencijskoj dvorani Kulturno informativnog centra Gospić, Budačka 12

  • Pozivamo sve zainteresirane udruge na radionicu vezanu za Javni poziv Grada Gospića za prijavu programa, projekata i manifestacija u području djece, mladih i zajednice te u području zdravstvene zaštite i socijalne skrbi Grada Gospića.

Radionica će se održati 08. veljače 2016. godine s početkom u 13,00 sati u dvorani Kulturno informativnog centra Gospić, Budačka 12.

  • Pozivamo sve zainteresirane udruge na radionicu vezanu za Javni poziv Grada Gospića za prijavu programa, projekata i manifestacija u području sportsko rekreativnih aktivnosti.

Radionica će se održati 04. veljače 2016. godine s početkom u 13,00 sati u dvorani Kulturno informativnog centra Gospić, Budačka 12.

  • Pozivamo sve zainteresirane udruge na radionicu vezanu za Javni poziv Grada Gospića za institucionalnu podršku udrugama u 2016. godini.

Radionica će se održati 01. veljače 2016. godine s početkom u 13,00 sati u konferencijskoj dvorani Kulturno informativnog centra Gospić.


pjp
zsgg
potpore

prostorni-plan-gospicupu-1
strategija
Program-ukupnog-razvoja-gradafinancijsko upravljanje
plan-gospodarenja-otpadom
studija reciklaze
n o_otpad
snjesko
energetski odrzivi razvitakzona-poslovnih-namjenazimska sluzba
vijece za prevenciju
POS-Gospic
grad-gospic-prijatelj-djece
gospicka-garda-vukovispomen soba
komunalna-naknadaplan-grada-gospicalpe

Vremenska prognoza

Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting