Ponedjeljak, Lipanj 25, 2018

Potpisivanjem Ugovora krenula u rad Prometna jedinica mladeži

vj 29062017U Vijećnici Grada Gospića upriličeno  je  potpisivanje  Ugovora o djelu između pripadnika Prometne jedinice mladeži i Grada Gospića. Na samom početku gradonačelnik Karlo Starčević pozdravio je  nazočne pripadnike i njihove roditelje i ujedno im zaželio uspješan rad tijekom iduća dva mjeseca. Isto tako, pozdravne riječi uputila je i načelnica  PP Gospić Višnja Borčić koja je pritom naglasila kako je cilj provedbe ovoga programa prije svega pomoć svim sudionicima u prometu, posebice rizičnim skupinama.
Pripadnici prometne jedinice mladeži osposobljavaju se s ciljem što uspješnijeg i sigurnijeg upravljanja prometom na cestama, pružanja pomoći sudionicima u prometu te sudjelovanja u prometno-preventivnim i odgojnim aktivnostima.
Program osposobljavanja, nadzor te način i vrijeme djelovanja Prometne jedinice mladeži određuje PU Ličko-senjska, PP Gospić, a Grad Gospić osigurava  financijska sredstva za nabavu opreme i isplatu naknade. Prometnu jedinicu mladeži čini 8 pripadnika, a posao će obavljati tijekom mjeseca srpnja i kolovoza na području Grada Gospića.

pjp
zsgg
potpore

prostorni-plan-gospicupu-1
strategija
Program-ukupnog-razvoja-gradafinancijsko upravljanje
plan-gospodarenja-otpadomstudija reciklaze
n o_otpad
snjesko
energetski odrzivi razvitakzona-poslovnih-namjenazimska sluzba
vijece za prevenciju
POS-Gospic
grad-gospic-prijatelj-djece
gospicka-garda-vukovispomen soba
komunalna-naknadaplan-grada-gospicalpe

Vremenska prognoza

Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting