Ponedjeljak, Lipanj 25, 2018

Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću

Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o uvjetima i načinu držanja domaćih životinja na području Grada Gospića.

Radna skupina Grada Gospića za izradu Nacrta izradila je Nacrt prijedloga Odluke o uvjetima i načinu držanja domaćih životinja na području Grada Gospića, koji se stavlja na savjetovanje s javnošću. Ovom se Odlukom uređuju minimalni uvjeti i način držanja domaćih životinja koje im njihovi posjednici moraju osigurati te područja grada Gospića na kojima je zabranjeno, odnosno dozvoljeno njihovo držanje. Tekst Nacrta prijedloga Odluke nalazi se u prilogu.

Pozivamo predstavnike zainteresirane javnosti da najkasnije do 18.03.2018. godine u 15.00 sati dostave svoje komentare na Nacrt prijedloga Odluke o uvjetima i načinu držanja domaćih životinja na području Grada Gospića putem OBRASCA za savjetovanje na adresu: Grad Gospić, Budačka 55, 53000 Gospić, putem elektronske pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili osobno u pisarnicu Grada Gospića, Budačka 55, 53 000 Gospić.

Po završetku savjetovanja, svi pristigli prijedlozi, komentari i primjedbe biti će javno dostupni na mrežnoj stranici Grada Gospića. Ukoliko ne želite da Vaš prijedlog, komentar ili primjedba bude javno objavljen, molimo Vas da to jasno istaknete pri dostavi obrasca.

Zahvaljujemo na doprinosu u izradi što kvalitetnijeg prijedloga Odluke o uvjetima i načinu držanja domaćih životinja na području Grada Gospića.

Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću

Nacrt prijedloga Odluke

OBRAZAC za savjetovanje

Karta grada Gospića s označenim područjem zabrane držanja domaćih životinja

IZVJEŠĆE O PROVEDENOM SAVJETOVANJU SA ZAINTERESIRANOM JAVNOŠĆU

PRILOG 1. Pregled zaprimljenih mišljenja/primjedbi/prijedloga s razlozima njihova prihvaćanja/neprihvaćanja

pjp
zsgg
potpore

prostorni-plan-gospicupu-1
strategija
Program-ukupnog-razvoja-gradafinancijsko upravljanje
plan-gospodarenja-otpadomstudija reciklaze
n o_otpad
snjesko
energetski odrzivi razvitakzona-poslovnih-namjenazimska sluzba
vijece za prevenciju
POS-Gospic
grad-gospic-prijatelj-djece
gospicka-garda-vukovispomen soba
komunalna-naknadaplan-grada-gospicalpe

Vremenska prognoza

Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting