Ponedjeljak, Lipanj 25, 2018

Humanitarna akcija darivanja krvi

Logo-donacija-krvi-890x395Učenička zadruga „Vodarica Marta“ OŠ dr. Jure Turića organizira humanitarnu akciju!!!!!

Možda ste se često susreli s oboljelima od leukemije, limfoma i srodnih bolesti. Možda ste često poželi na bilo koji način pomoći oboljelima.

Zaklada Ana Rukavina ima tim koji profesionalno, odgovorno i dugoročno provodi aktivnosti prikupljanja uzoraka krvi radi daljnje obrade i upisa u Hrvatski registar javne Banke krvi. Svaki dobrovoljni darivatelj u dobi od 18 do 40 godina može spasiti nečiji život. Svaka epruveta od 7 ml krvi znači šansu za jedan život.

Učenička zadruga „Vodarica Marta“ Osnovne škole dr. Jure Turića u suradnji sa Zakladom Ana Rukavina poziva sve odrasle zdrave osobe od 18 do 40 godina da se odazovu akciji darivanja krvi u KIC-u (Kulturno Informativnom Centru Gospić) 19.3.2018. godine od 10 do 12 sati. Svojim dolaskom pokažite humanost i pomozite onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Zadruga, osim što je idejni začetnik ove akcije, organizira i humanitarnu prodaju svojih proizvoda (Uskrsni sajam) koja će se održati 23.3.2018. na Gradskoj tržnici u Gospiću. Prikupljena novčana sredstva i donacije donirat će se također Zakladi Ana Rukavina kao financijska pomoć i podrška u daljnjem radu.

Pokažimo koliko veliki možemo biti! Poštujmo Aninu želju: „Sve moje želje zapravo stanu u dvije riječi, želim život!“(Ana Rukavina Erceg).

Učenička zadruga „Vodarica Marta“ (Debora Lukac, predsjednica Zadruge)

pjp
zsgg
potpore

prostorni-plan-gospicupu-1
strategija
Program-ukupnog-razvoja-gradafinancijsko upravljanje
plan-gospodarenja-otpadomstudija reciklaze
n o_otpad
snjesko
energetski odrzivi razvitakzona-poslovnih-namjenazimska sluzba
vijece za prevenciju
POS-Gospic
grad-gospic-prijatelj-djece
gospicka-garda-vukovispomen soba
komunalna-naknadaplan-grada-gospicalpe

Vremenska prognoza

Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting