Ponedjeljak, Lipanj 25, 2018

POGLED U PLAVO dolazi u Grad Gospić

9. i 10. lipnja 2018. godine

Trg Stjepana Radića 

Pozivamo sve na besplatna probna ronjenja tijekom dva dana pod punom ronilačkom opremom uz sigurnost instruktora ronjenja.

1

Projekt Pogled u plavo koji ima za cilj promovirati Hrvatsku kroz ronjenje, ljepote hrvatskog podmorja i ponude u ronjenju, a jedini je hrvatski ronilački projekt koji spaja sigurnost u ronjenju, promociju, edukaciju, ekologiju i podvodnu izložbu ovaj vikend dolazi u Grad Gospić.

U organizaciji Grada Gospića,Turističke zajednice grada Gospića i Agencije Promocija ronjenja, Pogled u plavo nastupiti će na Trgu Stjepana Radićau Gospiću 9. i 10. lipnja 2018. godine (glavni gradski trg).

Svi posjetitelji imati će jedinstvenu priliku tijekom dva dana upoznati čari, vještine i tehnike ronjenja9. lipnja 2018. god. u periodu od 10:00h do 24:00h dok se besplatna probna ronjenja nastavljaju i 10. lipnja 2018. god. od 10:00h do 18:00h. Mogućnost ronjenja imaju svi od starosti 5 godina pa nadalje.

Na svoj već prepoznatljiv i atraktivan način, u montažom bazenu promjera 10 metara i dubine 1 metar, instruktori ronjenja Nemo-AdriaRescue Teama koji su ujedno i članovi volonteri Specijalističke ronilačke postrojbe za spašavanje iz vode pri Uredu za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba biti će na raspolaganju svim građanima i građankama Gospića koji žele isprobati i osjetiti čari ronjenja s ronilačkom opremom te uz osnovnu poduku iz ronjenja omogućiti im prvi zaron dok će HGSS Stanica Gospić prezentirati svoj rad, usluge i aktivnosti.

2 3

Budite i Vi dio Pogleda u plavo i zaronite s nama u Gospiću !

pjp
zsgg
potpore

prostorni-plan-gospicupu-1
strategija
Program-ukupnog-razvoja-gradafinancijsko upravljanje
plan-gospodarenja-otpadomstudija reciklaze
n o_otpad
snjesko
energetski odrzivi razvitakzona-poslovnih-namjenazimska sluzba
vijece za prevenciju
POS-Gospic
grad-gospic-prijatelj-djece
gospicka-garda-vukovispomen soba
komunalna-naknadaplan-grada-gospicalpe

Vremenska prognoza

Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting